tiistai 4. toukokuuta 2010

Rio Rimppakinttu 11 kuukautta!

Rio täyttää tänään 11 kuukautta. Mihin se aika oikein juoksee? Vastahan se oli pieni, pissalta haiseva pörröturkki, joka roikkui naskalihampailla housunpuntissa. Edelleen se on melko pieni (reilu 50 cm ja 16,8 kg), mutta kovasti taitava pikkumies. :) Merkkipäivän kunniaksi sain vahvistuksen, että meille on paikka ihkaensimmäiseen viralliseen tokokokeeseen. Vajaa kuukausi aikaa hioa kaikki kuntoon, iiik!

Nemolta jää tänään agilitytreenit väliin, kun tiistain treenivuorolaiset järjestää knock out -kisat hallilla. Mä en usko, että Nemon hermot kestää parikilpailua (siis siten, että kaksi koiraa juoksee identtistä rataa samaan aikaan rinnakkain niin, että ratojen välissä on aita), joten käydään sitten höntsäämässä rata muuten vaan läpi. Ja ajattelin Riollakin tehdä radan kisojen jälkeen, hieman sovellettuna tosin.

Alla vielä muutamat agikuvat huhtikuun kisoista Purinalta. Kuvat on ottanut Jukka Pätynen. Riosta 11 kuukautiskuvia hieman myöhemmin. :)
2 kommenttia:

  1. Onnea velipojalle! Vau, tekin ootte jo tokokokeisiin menossa... ollaankohan me ihan jälkijunassa Tunnan (n.55cm, 20kg) kanssa. :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että uskallatte myös mennä kisoihin...
    Rapsutuksia rimppakintulle :)
    Muista pistää kuvia Riosta!

    VastaaPoista